Din Kurv

Din kurv er tom

Hvem er vi?

Teamet bag YDRE Ø 

Vi glæder os til at give dig den bedste oplevelse, uanset om du kommer forbi vores designstudio & butik, eller shopper på ydreoe.dk!

 

Liva

Liva ser du ude i baglokalet hvor hun hjælper til med at lave smykker til BY THIIM, når hun ikke går på gymnasiet. Dagligdagen i butikken er super travl og Liva er derfor helt uundværlig for Mette. Liva er rutineret i at kreere smykker og når hun først er gået i gang går det lynende hurtigt. Hendes lille plads i værkstedet er fyldt med de fine perlesmykker fra BY THIIM.   

 

 

Anne

Anne er ansvarlig for marketing hos YDRE Ø både online og for den fysiske butik. Hun er kvinden bag driften af webshoppen og har derfor stort kendskab til butikkens mange produkter og de forskellige brands. Når du ser Anne med næsen begravet i sin telefon, er det fordi hun er i gang med at skabe fængende og inspirerende indhold til butikkens sociale medier. 

 


Ida

I forbindelse med Ida's studie på RUC er hun pt i praktik i YDRE Ø's marketings afdeling. Efter en uge i praktik var vi simpelthen blevet så glade for hende, og Ida blev derfor ansat til at hjælpe med marketing på BY THIIM og i butikken som butiksassistent. Ida er fuld af gode idéer og godt humør, som du vil få glæde af både på de sociale medier og i butikken.  


Mette

Mette er kvinden bag YDRE Ø. Du kan ofte opleve hende fare rundt, i gang med at få styr på de 1000 ting der kræves, for at få ting til at gå op i en højere enhed med Ydre Ø og BY THIIM – der er en plan med det hele! Mette er altid, på den ene eller den anden måde, i gang med at skabe det mest inspirerende miljø i butikken og give dig den aller bedste oplevelse i Ydre Ø's univers.